پاورپوینت آماده; بررسی تكنولوژي توليد كالباسهاي حرارت ديده و فرآورده های گوشتي

پاورپوینت آماده; بررسی تكنولوژي توليد كالباسهاي حرارت ديده و فرآورده های گوشتي
مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است   تعداد اسلاید : 30 اسلاید بررسی تكنولوژي توليد كالباسهاي حرارت ديده و فرآورده های گوشتي فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :1ـ كالباس هاي حرارت ديده 2ـ كالباس هاي خام 3ـ كالباس هاي پخته 4ـ گوشت هاي عمل آمده تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است. كالباس هاي حرارت ديده كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورد …

 970 پاورپوینت آماده: بررسی تكنولوژي توليد كالباسهاي حرارت ديده و فرآورده های گوشتي 30 اسلاید. كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از …
از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : … کلمات کلیدی : کالباس , فرآورده گوشتی , حرارت دیده , تولید , تکنولوژی , فرمولاسیون …
این پاورپوینت 2 صفحه ای دارای پس زمینه آماده است و دارای قالب و تم پزشکی و حاوی … پاورپوینت بررسی تكنولوژي توليد كالباسهاي حرارت ديده و فرآورده های گوشتي.
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 68 فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف … تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) …
تحقیق ها و مقالات آماده تایپ شده آماده در مایکروسافت ورد – word … بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی – کالباسهای حرارت دیده (30 اسلاید). 14. پاورپوینت نوشابه (25 اسلاید). 15. پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی (15 …
تولید نانوامولسیون خوراکی ویتامین E و بررسی عوامل مؤثر بر تولید با روش کم انرژی … بهینه سازی روش های استخراج DNA از گوشت و فرآورده های گوشتی.
مجموعه کامل پاورپوینت های آماده بیماریهای گیاهی قابل استفاده برای تمام … پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی – کالباسهای حرارت دیده (30 اسلاید).

دیدگاهتان را بنویسید