لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید: 32 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی •عوامل سلولی موجود در شیر مادر •1- گلبول های سفید: •گلبول های سفید که در1ccکلستروم 10 1 گلبول سفید وجود دارد که 20 تا 30 % آنها T و Bلنفوسیت هستند و 40 تا 60 % آنها نوتروفیل بوده و بقیه ماکروفاژها هستند که موجب ترشح لیزوزیم- لاکتوفرین –انترفرون و S.I.G.A میباشد. •2- ایمنوگلوبولین ها: 1- انواع ایمنوگلبولین ها به مقدار زیاد در شیرمادر و کلستروم وجود دارند بطوریکه میزان آنها در شیر مادر از سرم بیشتر است( نسبت 3 ) 2 2- میزان IGA کلستروم تا 20 برابر میزان آن در خون مادر است 3- میزان SIGA 1234میلی گرم در صد 4- میزان IGM61 میلی گرم در صد 5- میزان IGA 10 میلی گرم در صد ظرف روزها ی بعد از تولد کاهش می یابد. •مهم ترین نقش ایمنی بخش کلستروم ناشی ازSIGAاست این ایمنوگلوبولین در …
دانلود پاورپوینت کامل اشنایی با عوامل سلولی موجود در شیر مادر نوع فایل : پاور پوینت / ppt / pptx / powerpoint عنوان قبلی : عوامل سلولی موجود در شیر مادر …
ملل )یونیسف(، جلسه مشترکی درباره تغذیه شیرخواران و کودکان خردسال برگزار کنند … عوامــل ســلولی موجــود در شــیر مــادر کــه بیــش از صــد ســال قبــل بــه …
Sep 30, 2020 … آموزش زن باردار درباره تولد کودک و تغذیه با ش یرمادر، بخش ضروری مراقبت … شیر مادر حاوی انواع سلول های زنده دفاعی و عوامل مهم حفاظتی و …
لیزوزیم باعث تخریب و شکسته شدن دیوارهٔ سلولی بسیاری از باکتریها میشود و در نتیجه منجر به آزاد شدن و مرگ پروتوپلاست می شود.یکی از سد های نخستین بدن انسان …
الیگو ساکاریدهای موجود در شیر مادر به سه دسته تقسیم بندی می شوند: … ناشی از کاهش فعالیت آنزیمهای هضم شیر یا ظرفیت حمل دیواره سلولهای روده کوچک است و این …
Dec 1, 2021 … شیر انسان حاوی لاکتوز بیشتری نسبت به شیر گاو است. سایر کربوهیدراتهای موجود در شیر مادر (مانند الیگوساکاریدها) باعث تقویت باکتریهای سالم در …
نقش اصلی آن تولید و ترشح شیر در غدد شیر ساز پستانها است، ولی در سلول های کبد … طی بارداری، غده هیپوفیز مادر پرولاکتین زیادی میسازد (10 برابر حالت عادی) و …
حقایقـــی دربـــاره. ماری جوانـــا. )گـُل، علف، گِراس(. به مناسبت 2۶ ژوئن 2۰2۱ ـ ۵ تیرماه ۱۴۰۰”. “روز جهانی مبارزه با مصرف و قاچاق مواد مخدر.
عامل بیماری: میکروبی است به نام بروسلا که بواسطه جوشاندن یاپاستوریزاسیون شير و فرآورده هاي آن از بين مي رود . دوره کمون:.
اسلاید 4 : برای حفاظت در مقابل میکروارگانیسم های مختلف از جمله E.coliسالمونلا – شیگلا- استرپتوکوک – استافیلو کوک – پنوموکوک – روتاویروس وویروس پولیو با اهمیت …