پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی در شیر

پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی در شیر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   دسته بندی: Powerpoint   نوع فایل: ppt  (قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد اسلاید: 25  اسلاید  قسمتی از متن فایل دانلودی }مقدمه اهميت تغذيه اي شير و فرآورده هاي لبني بر هيچ كس پوشيده نيست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود. از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اينكه شير ماده غذايي است كه  از سرعت فسادپذيري بسيار زيادي برخوردار مي باشد توليد بهداشتي ، جمع آوري مناسب ،  اصول صحيح نگهداري و فراوري آن اهميت فوق العاده زيادي دارد. ارتقا كيفيت شير خام سبب بهبود در كيفيت انواع فرآورده اي لبني بدست آمده از شير مي گردد. از آنجائيكه بعضاً فاصله مراكز توليد شير تا كارخانجات لبني زياد بوده و در برخي از مناطق براي سرد نگه داشتن شير خام تجهيزات سرمايشي لازم در دسترس نيست يكي از راههاي مناسب براي حفظ كيفيت شير در اين مواقع، فعال كردن سيسم لاكتوپراكسيداز شير مي …

 بهداشت دام: شستشوی پستان قبل از شیر دوشی یکی از عوامل مهم در کاهش بار میکروبی شیر خصوصا در دامداریهای سنتی می باشد. زدودن و تمیز کردن موهای اطراف پستان دام و …
روزانه میلیون ها نفر از محصولات لبنی در وعده های غذایی خود استفاده میکنند، شیروفرآورده های لبنی در بین غذاهای متعدد با منشا حیوانی و گیاهی از جایگاه خاصی …
رشیوه های متداول تغذیه با شیر ماد. تغذیه از هر دو پستان. دفعات تغذیه، طول مدت هر تغذیه و عوامل مؤثر بر آن. نگرانی در مورد حجم شیر مادر. خواب شیرخوار.
Sep 30, 2020 … عوامل ایمنی بخش شیر مادر، ترکیب خاص شیر مادر برای نوزاد نارس…( … های زنده دفاعی و عوامل مهم حفاظتی و ضدمیکروبی است که شیر گاو و در نتیجه.
… لیزوزیم انسانی تولید شد تا کودکان را در صورت عدم توانایی در تغذیه با شیر مادر از اسهال محافظت کند. از آنجا که لیزوزیم یک شکل طبیعی محافظت در برابر عوامل …
عامل بیماری: میکروبی است به نام بروسلا که بواسطه جوشاندن یاپاستوریزاسیون شير و فرآورده هاي آن از بين مي رود . دوره کمون:.
Jul 24, 2020 … تا کنون بیش از ۶۰ نوع آنزیم طبیعی در شیر شناسایی شده است. … ضد میکروبی: مثل لیزوزیم و لاکتوپراکسیداز (پاستویزاسیون سرد).
پاورپوینت درباره عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر. لینک دانلود و خرید پایین توضیحات. دسته بندی : پاورپوینت. نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده …
جنگ زیستی، بیولوژیک یا میکروبی (به انگلیسی: Biological warfare) به مفهوم استفادهٔ هدف‌مند از عوامل بیولوژیک، اعم از باکتری‌ها، ویروس‌ها، تک‌یاخته‌ها، …
اگر تا مدتی که شیر به کارخانه تحویل می گردد ، شیر سرد نگهداشته شده و در کوتاهترین زمان ممکن به کارخانه منتقل یابد در این صورت عوامل ضد باکتریایی طبیعی شیر، …

دیدگاهتان را بنویسید