پاورپوینت آماده; بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت آماده; بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی
مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است   تعداد اسلاید : 26 اسلاید بسم الله الرَّحمن الرَّحیم بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی روشهای نگهداری مواد غذایی الف)روشهای فیزیکیدر نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. ب)روشهای شیمیایی اشعه دهی(Irradiation ) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود.اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و الکترون می باشد. مزایای اشعه دهی افزایش زمان نگهداری محصولات ریشه ایضدعفونی کردن ادویه ها، میوه ها و غلاتکاهش میکروارگانیسمهای عامل فسادتاخیر در رسیدن میوه هابهبود خصوصیات حسی مواد غذاییتخریب یا کاهش میکروارگانیسمهای بیماریزای غیرقابل اجتناب به ویژه عوامل آلوده کننده مواد غذایی خام با منشا حیوانی دوز جذب شده میزان تغییرات فیزیکی و شیمیایی ایجاد شده به هنگام قرار گرفتن مواد غذایی در برابر اشعه پرانرژی از طریق انرژی جذب شده اندازه گیری می شود. روش های اشعه دهی ب …

 توضیحات. توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد. پاورپوینت آماده بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی دارای 26 اسلاید …
سایت بهداشت محیط ایران – بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط.
پاورپوینت آماده بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضد عفونی شده ASEPTIC … پاورپوینت آماده بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی
9- کارکنان در هنگام آماده سازی، طبخ و توزیع غذا باید از دستکش استفاده نمایند. … 22- جهت نگهداری از مواد غذایی فاسد نشدنی باید یخچال، فریزر و سردخانه و …
امروزه از الیاف فلزی، شیشه‌ای، پلی پرویلین، کربن و … در بتن برای مسلح کردن استفاده می شود و لیکن تحقیقات روی بتن مسلح شده توسط نانو لوله‌ کربنی (Carbon Nan …
در کتاب آیین نامه های حفاظت و بهداشت کار یک فصل مجزا برای پرداختن به موضوع آئین نامه ومقررات حفاظت در مقابل خطر پرتوهای یونساز اختصاص یافته است . پرتو یونیزان.
پاورپوینت آماده بررسی معماری کامپیوتر و تكنولوژی در معماری كامپیوتر … پاورپوینت آماده بررسی استفاده از تشعشع جهت نگهداری مواد غذایی
در کتاب آیین نامه های حفاظت و بهداشت کار یک فصل مجزا برای پرداختن به موضوع آئین نامه ومقررات حفاظت در مقابل خطر پرتوهای یونساز اختصاص یافته است . پرتو یونیزان.
نگهداری به وسیله تشعشع. ) میکروموج. ( : نگهداري موادغذایی با استفاده از فرایند پرتو دادن روش … در این موارد جهت کنترل فعالیت آنزیم ها از ترکیبات شیمیایی.
4- برای نگهداری مازاد محتویات قوطی کنسرو بهتر است از ظروف شیشه ای استفاده نموده و حتما در یخچال نگهداری شود . 5- کنسرو ها را می توان مدتها بدون استفاده در یخچال …

دیدگاهتان را بنویسید