پاورپوینت آماده; بهداشت نان

پاورپوینت آماده; بهداشت نان
مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است   تعداد اسلاید : 13 اسلاید بهداشت نان به دليل اينكه قوت غالب مردم ما نان مي باشد وجودهرگونه مشكل بهداشتي در آن مي تواند به سلامت مردم لطمه وارد نمايد. نان بهداشتي و سالم نان بهداشتي و سالم ، ناني است كه در تهيه آن تخمير صورت گرفته باشد . عمل تخمير از مايه خمير و خمير ترش جهت عمل آوري نان استفاده مي شود. عمل تخمير سبب مي شود :- ارزش غذايي و كيفيت بهداشتي نان حفظ شود.- آنزيم فيتاز فعال شده و سبب شكستن اسيد فيتيك و جلو گيري از تشكيل فيتاتها مي گردد. – در نتيجه عدم تشكيل فيتاتها ، موجبات جذب عناصر مغذي مثل آهن ،كلسيم ،روي و… در بدن فراهم مي شود .- نان داراي عطر ، طعم وبوي مطبوع مي شود زمان ماندگاري زيا د مي شود – ضا يعات ودور ريز نان كاهش مي يابد . جوش شيرين مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصيت آن را . مضرات استفاده از جوش شيرين – ارزش غذايي نان كاهش مي يابد- آنزيم فيتاز فعال نمي گردد و اسيد فيتيك تجزيه نمي شود و در نتيجه فيتاتها تشكيل …

 بهداشت نان پاورپوینت آماده بهداشت آرد و نان و اثرات جوش شیرین و افزودن نمک در کیفیت نان و سلامتی روش های تقلب نان و آزمایشات نمک و pH.
سایت بهداشت محیط ایران – بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط.
جوش شیرین ppt پاورپوینت جوش شیرین ppt دانلود پاورپوینت بهداشت نان و مضرات استفاده از جوش شیرین در نان سایت بهداشت محیط ایران ، سدیم بی کربنات +ppt.
دانلود قالب پاورپوینت بهداشت نان ، این تم پاورپوینت دارای اسلایدهای مختلف با ویرایش آسان برای تحت تأثیر قرار دادن مخاطبان خود است.
پاورپوینت پیام های بهداشتی نان سبوس دار دارای 5 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است.
پاورپوینت بهداشت، رویکرد ها و مدل های آموزش بهداشت (38 اسلاید) … قابل ویرایش:13 اسلاید قسمتی از اسلایدها: مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير …
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد. پاورپوینت نان دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده …
May 15, 2020 … سبوس گندم سرشار از ویتامینهای B و E ، موادمعدنی از جمله آهن ، کلسیم ، فسفر ، روی ، منیزیم ، سلنیوم و فیبرهای محلول و غیرمحلول است.
Jul 20, 2019 … بر اساس تعریف ارائه شده از سوي سازمان بهداشت جهانی WHO و سازمان غذا و کشاورزي پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هاي زنده اي هستند که در صورتی که به …
Sep 14, 2019 … چالش‌های شغل نانوایی : ۱. ایستادن‌های طولانی: وقتی به عنوان یک نانوا استخدام می شوید؛ شما مجبورید ساعت‌های متمادی برای آماده سازی خمیر و پخت نان …

دیدگاهتان را بنویسید