پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت
پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت تعداد اسلاید : 20 اسلاید مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است  ارزش تغذيه اي گوشت اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. پروتئين گوشت: به طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دسته پروتئين هاي ميوفيبريلي، ساركوپلاسميك و بافت پيوندي طبقه بندي كرد. پروتئين هاي ميوفيبريلي: اين پروتئين ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي هد. پروتئين هاي ميوفيبريلي عبارتند: 1 آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود پروتئين هاي ساركوپلاسميك جمعاً40% از كل پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي دهد. ساركوپلاسم حاوي صدها پروتئين مختلف مي باشند كه شامل : 1- ميوژن B و A كه جزء آلبومين ها محسوب مي شوند و محلول در آبند و جمعاً 20% از كل پروتئين گوشت را تشكيل مي دهند. 2- ميوگلوبين Mb دو پروتئين رنگدانه اي اصلي گوشت و مسئول ر …

 توضیحات. توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد. پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت دارای 20 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در …
بشقاب غذای سالم، که توسط متخصصان تغذیه در دانشکده سلامت دانشگاه هاروارد و انتشارات … چونکه این نوشابه ها انرژی بسیار زیاد و ارزش غذایی بسیار کمی دارند.
فایل کامل پاورپوینت 28 اسلاید فرمت : pptx سمینار آماده توضیح کامل درباره بیسکوییت، ارزش تغذیه، مواد تشکیل دهنده و تکنولوژی و فرآیند ساخت و تولید آن، انواع …
گوشت ماهیان و آبزیان دریایی که شامل انواع ماهی و میگو می باشند. ارزش غذایی گوشت: از لحاظ میزان پروتئین انواع گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، …
کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , گوشت , جاذب ها , صنایع غذایی … سمینار کامل (پاورپوینت) موضوعات سمینار : پودر گوشت و استخوان آرد گوشت ویژگی ها و ارزش غذایی …
محصولات مشابه · تصویر تحقیق درمورد اهمیت تغذیه در کودکان · تصویر پاورپوینت درباره سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن · تصویر مقاله اهميت گوشت مرغ در …
دانلود مقاله پاورپوینت درباره کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان آنتی … عطر، طعم، ارزش غذایی و ایمنی محصولات گوشت دارد و این ماندگاری گوشت را محدود می کند.
چهار گروه اصلی غذایی عبارتند از:گروه نان و غلات، گروه میوه ها وسبزی ها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها. مواد غذایی هر گروه، دارای ارزش …
یکی از بهترین راهها برای اطمینان از تامین نیازهای تغذیه ای ، آشنایی با هرم … در هر گروه، مواد غذایی دارای ارزش غذایی تقریبا” یكسان هستند و می توان از یكی …
واحد بهبود تغذیه جامعه مراقبت تغذیه نوجوانان و جوانان. 1394. نیاز های تغذیه ای. انرژي: دوران بلوغ مقارن با جهش رشد است که نوجوان به انرژي بيشتري نياز …

دیدگاهتان را بنویسید